cinta muka bulu..oppss..cinta muka buku lhaa...

ASSALAMMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA..


Hye semua...harap sihat selalu...dan bahagia di samping orang yang disayangi...aku sihat at cnie...dan sedang berbahagia...hahahah...memang anda semua tak tnyer..tapi aku nak bagi tau jugak...hahaha...

ok...mengenai tajuk lhaa kan...ramai rakan-rakan FACEBOOK ak tanya..ujud k cinta muka buku nie??
n ramai jugak yang wat status tok bertanyakan tentang itu.....kenapa eh??tapi kan..kan..kan....heheh...aku rase cinta muka buku tu ujud aja...sebab apa??sebab aku pown adalah salah seorang yang pown bahagia gan husband tersayang..kerana berkenalan di laman muka buku....memang kedengaran macam bodoh...tapi itu lhaa kenyataan....mybe itu adalah takdir aku bertemu dengan si dia...semuanya telah pown ditantukan oleh ALLAH S.W.T...dan ak amat bersyukur...

ok...cinta muka bulu nie kan...ehh...opss2...silap..cinta muka buku nie kan...bahaya jugak..kita cinta2 lhaa at alam muka buku 2...tapi orang tak pernah lihat pown...tegok profile pic pown jadik lhaa...hahah..
tapi anda mahukah bercinta or berkenalan dengan cara yang begini??kalau ak....aku tak nak lhaa...

SEBAB2 YANG AK MENGATAKAN TAK NAK=

1#mana best chat2 jerk...nk jumpa live..
2#bila dah lama kenal...bila dah jumpa tengok die tak ada kaki sebelah..mau lari tak berkaki ak..hahah(time knl 2 tengok DP encem..pic paras pinggang jerk)hahahah..
3#memang tak ley dinafikan lhaa kan..bercita di alam muka buku di sangat terseksa..mne lhaa tau dapat plak berkenalan dengan kekasih duk jauh....memang setiap masa asyik2 curiga jerk...die curang lhaa...apa lhaa...

peh klu ak nak cerita lhaa kan...ley tecabot jari nie menaip...hahaha...apa-apa pown fikir-fikir kan lhaa...
ak hanya berkongsi pendapat...

sekian...

assalammualaikum dan selamat sejahtera

6 comments:

::Mastura Zakaria:: said...

sebab sy suka gambaq katak.sebab tu sy follow kat sini...jgn lupa posting cita-cita best tu...comey kan katak walaupun sy geli.hahahha

cili_kering said...

hahahah...apa lhaa u nie...katak memang comey..
btw..thnx follow ya..=)

syieda ;) said...

tak suka kot bercinta dalam muka bulu. eh, silap silap, muka buku. terikut u lak. HAHA XD
sama la sebab sebab tu ngan syieda. tak boleh jumpa face2face, DP je ensem tapi mana tau orang jahat ke kan? ishh~

cili_kering said...

hahahah...a'ah kan u...

aimie amalina said...

betol2
kalo ikhlas tu x pe gak
kalo menipu?
haiyooooooooooooo

cili_kering said...

@aimi amalina...btl 2 btl..heheh...