KEPOH ? ? ?

ASSALAMMUALAIUM DAN SELAMAT SEJAHTERA


HYE2 FWENZ ..ok..harini ak penat sangat pergi sekolah..pehh..tah penyakit apa tah lekat at ak hari nie ak jadi minah kepoh at kelas..habis semua orang aku nak kacau..cikgu-cikgu sekali ak kacau..hehe..penyakit tak baik...harap esok ak kembali pulih macam biasa..

k one more , cerita agak mengarut..korang nak tau tak..at twitter xd ad orang mention ak..nak tau dia tanya apa at ak.. " awak mualaf k ?cina masuk islam ? " =__="

*adakah muka ak macam orang cina... ? ? ?
 ~ AWAK BUTA LHAAAAA ~

K..xd time die sebot orang cina..ak kembang sat...alorhh..pasan-pasan sikit-sikit..tak apa kan..huhu

Alhamdulillah..sekarang my husband dah behenti merokok..dan ak sangat-sangat bangga dengan dia..dan disebabkan itu ak lagi sangat-sangat sayangkan die..weyh..pekehal tetibe mengatal nie..k..k out of the story kan..maaf-maaf..

tadi my mom beli an ak beg sekekolah baru..dah dua tahun tak tuka beg sekolah..wow..beg sekolah itew awesome tau..warne kuning terang.. I LOVE U SO MUCH MAMA ^___^V 

k story tak bez..ak sebenarny xtau nak update apa..soo look..ak dok wat menyakai at cinie...tak apa lhaa kan..hehe

pic lama dah..yang mana satu omeyh..haha..k sape cakap xomeyh itew nages..haha..joke lhaa..
kbye ^^


sekian.................



4 comments:

mecha_praline said...

so cute ar..

Fatin Bieha Samsol said...

mecha..thnxyou :)

aisyah nur said...

akak comel !!! nak tengok jugak gmabar beg baru tuu
husband??? dah ada husband ke ?

Fatin Bieha Samsol said...

thnx dear aisyah :)new entry akak tayang beg baru tu..hehe..a'ah..akak dah kawin..haha joke..boyfie lhaa sayang ^^