SUDAH BERTUKA RUPA LHAA KAN..??

ASSALAMMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA


hey..hey...huhuhu....ap khaba semue??sihat ka??klu sihat alhamdulillah..

ha...mengenai tajuk post ak kali nie kan..kan..kan...korang ad nampak perbezaan at blog ak tak???
heheheheheh......

1#ak dah tuka background blog nie..tengok katak 2 dari coklat jadik warne hijau kan..kan..kan..
2#lagu pown suda dituka...(xtau lhaa ad yg xselese gan lgu at blog ak..maaf lhaa yerk kawan)heheee..
3#templete pown dah tuka...and templete 2 menampakkan ak nyer blog simple n tenang untuk pembace setia at blog nie...huhuhu(pasan kan ak nie)

heheh...hope yg selalu datang menjelajah at blog ak nie ak nak ucap terime kasih lhaa byk2 yerk...
and kpde yg sudi bace post entry ak yang mengarut nie pown ak nk ucap an terime kasih lhaa banyak2..

##KERANA ANDA LHAA AK MASIH DISINI TERUS AN PEJUAGAN MENAIP ENTRY...heheheee...THNX..=)

sekian

ASSALAMMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA

3 comments:

BeaN MorENo said...

template yang simple dan sangat kena dengan nick name

cili_kering said...

heh..thnx bean moreno..=)

Mohd Zakwan said...

boleh tahan tetapi nampak suram.. kalau background warna CERAH lagi okay.. header tu kalau edit sikit boleh lagi cantik tu :)
jangan marah .. pendapat Zakwan sahaja..
Blog Mohd Zakwan :)