KAUNSELING :')

ASSALAMMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA


HYE2 FWENZ..semalam gian sangat nak wat new entry..tapi tak kesampaian..waduh!semalam at sekolah..ak stay at bilik kaunseling..tapi ak bukan budak masalah tau..ak sendiri tak faham kenapa ak kena panggil g bilik kaunseling..tapi tak apa ak jadikkan ini sebagai pengalaman..ceh ! ak g sane tolong cikgu dengar masalah murid laen..dan murid tu kawan ak..kot memang die nak cerita masalah dia at ak sekali..so ak dengar jerk lhaa...bila dah dengar semuany baru lhaa ak paham dia macam tu sebab ap..dia macam nie sebab apa...sabar k kawan :)

p/s : jangan fikir kita banyak masalah , susah dan tak tertanggung...tetapi ada orang lain lagi , lebih susah dan lagi besar dugaan dia dari kita...Allah akan menguji seseorang itu mengikut kemampuanny...

*aku jadi kan kes nie sebagai iktibar..dan muhasabah diri *

 

 pleasee abaikan background..sepah!!




sekian.................


8 comments:

Siti Safiyyah said...

betul3! jadikan pengalaman orang lain itu sebagai pengajaran buat kita.. next time kalau perkara sama jadi pada kita, kita tahu apa yg patut dilakukan. right? ^__^

Fatin Bieha Samsol said...

heh btl tu siti safiyyah :) sbb tu orang cakap pengalaman juga mematangkan kita :D

Ibnuismaini Ismail said...

Ooo. tak semua masuk blik kaunseling sbb b'masalah ek. nk dgr mslh pn leh. huuhu.

Badrina Ibtisam said...

umm betul2!! ^_^

Fatin Bieha Samsol said...

Ibnuismaini Ismail.. yup. .dan apa gunany kalau sekolah nk ujud an pengawas pembimbing rakan sebaya kan ? tapi sy bkn PRS sekolah.. tak salah kalau kita diberi peluang utk mendengar bukan ?

Fatin Bieha Samsol said...

Badrina Ibtisam . . betul an :) hehee ^^

NurainSuperr said...

bilik kaunseling best :P
anyway, fatin comel >,<

cikeyrah said...

cikgu kaunseling kat sekolah akak dulu cikgunye dah baik sangat2 . .