AK NAK JUAGAK..............................

ASSALAMMUALAIKUM DAN SELAMAT SEJAHTERA



HYE2 fwenz...ok...arynie ak g kolah tak bawak botol air haty pekarang segala hati dan jantong ak...arrgghh..macam nak mati deyh...(ok yang nie xd kene mengene pown mengenai tajuk entry ak..)



AK NAK JUGAK mean ak nak bende alhaa nie..but ak tak penah dapat seumur hidup ak...ceh...teringin kott doo.....sesiape sudi nak bagi ak bende alah nie.....=.=""




 rose bulat-bulat macam nie...aduhhhh...
comel gilaa


 yang nie pown lawo gak...nak..nak


 yang nie tak yah cakap lhaa an..lawo..memang lawo lhaa..




haihh..bagi ak lhaa kan...sekuntum pown jadik lhaa doo...ak teringing gila nak dapat bunga hidup pemberian orang pada ak nie haa....
#korang macam ne penah tak dapat bunga macam nie?
*wa tau maser lu dapat bunga 2 betapa bahagiany diri lu an...*
ap lagi jom share cerita gan ak...^______^V




sekian.............................

7 comments:

Ferdinand-Hegemur said...

Bunga-bunga yang sangat Beauty,,,seperti pemilikblog ini ^_^

Fatin Bieha Samsol said...

wah-wah...makasih ferd ^__^V

Boni JLL3 said...

hehehehe.. mintak ler kat superman awak tu..hehehehe

Fatin Bieha Samsol said...

haha..xnak..cek maluuu...huhu

JAMBOGH KITA said...

Datang lagi untuk memberi commet sekaligus follow ini blog, silakan mampir dan comment juga Di Sini ya Frend...

Yuni Aisyah said...

nak jugak cmnie.....tunggu je la bile ek nk dpt cmnie.??/hikhik

Ferdinand-Hegemur said...

jalan2 ke sini Fatin....