BEN ASHAARI TANYA BERANI KE KRITIK BLOG AKU ?



kritik jela ape-ape pun aku terima je...

15 comments:

Mimie. said...

everything's okay

cuma cuma cuma

saya takut katakkkk.ada byk sgt.hehehe

:)

Semut Senyum said...

katak sangat comey la... ade lampu dlm dia.. cun! tapi banyak sgt katak, semut jd pening... =)

AdinLala said...

AdinLaLa Mengkritik >>

Warna di ruangan comment tidak serasi dengn post background. Maaf~ Terima kasih, peace :D

Jom Kritik Blog AdinLaLa !

http://adinbeetles.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

the fik's said...

blog ni okay..just simple sgt..serabut la sket..

baru la berat..! hahaha..;p

yg penting fik suke blog ni dan akan selalu singggah..

fik dah follow..nnti follow fik selalu okay! :)

http://garage-fik.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

cik cello191 said...

byk katak...btw,nice blog..^^
xtaw nk kritik pe..

meh kritik sy plak...

sue perbs.. said...

dtg nk kritik ni .. peminat katak ke ni? hehe.. tulisan kat komen mcm berusing-pusing mate nk bace.. tpi bleh je bce .. hehe

http://sueperbs.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

MiSs ChUbBy ChEeK said...

tak ada benda la nak kritik..ok jer kat mata nie...nice blog...

http://misschubbycheek.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Syairani Tarmizi said...

alamak! saya takut katak.....

nway nice blog..happy blogging..

follow sini, jgn lupa follow balik kalau suka..kritik saya di sini:

http://syairanitarmizi.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

**YaNa YassiN** said...

kritik sini :

banyak nyer katak,... siap ada lampu2 lagik,...

http://yanayassin.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

i'm ezza haniza said...

haii..datangg nak kritik..blog yang simple dan comel macam tuan dia...hihi


terus follow!

http://takkeciksgtpown.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

.: Mr Aril :. said...

boleh aril katakan blog ni blog peribadi..x kesah la nk letak apa skalipun..cuma aril nk kritik sket kat sini..aril ske header..pasal katak ea..tp x kena dengan nama blog ni..cili kering=katak..?so x masuk kat situ..posisi shoutbox n follower da oke..2 column oke..penggunaan warna di kotak comment tak menarik..x nampak apa org komen(kuning)..so cari warna yang kontra utk mnarik minat pembaca..bhg sidebar kena bagi nmpk trsusun dan letak mana yg pnting shj..:)

http://softwarefordummies.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

Mrs. Farhan said...

Blog berat la. Katak2 yg bergerak tu memberatkan blog awak. Apa kata letak katak yg x gerak. Mungkin lebih ringan,

Ikan kat bawah tu x perlu jugak. Tu pon membertakan blog. Serius blog awak berat. Susah nak scroll ke bawah.

Kritikan dari seorang pengguna berukben edisi siput sedut. Harap maaf andai terkasar bahasa. =D

http://sayasibudakopto.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

kemey said...

wau katak berlampu,suke2 heheheh..
i follow u

http://pencontengruang.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-tanya-berani-ke-kritik-blog.html

zarahanggun said...

Cool blog!!

ZAC juga ada give away contest , kira jumlah duit syiling mudah sgt, menjemput tuan tanah dan semua orang utk join, siapa yg teka betul dpt keychain pilihan patern dan letak nama sendiri, apa lagi klik la link ni utk join.
minta izin tuan rumah dan sy add as follower tuan rumah sebab bg tumpang lalu dan kalau sudi follow la balik. TQ

petuapakar said...

Blog yang menarik, Pakar loike. Masih ade ruang untuk ditingkatkan. Gudluck yer....klik sini untuk follow saya kembali